Multifunkčné šatky
Kvalitné šatky pre turistiku, šport, ale aj bežné nosenie. Už od 3,56 EUR/ks! Nosia sa ako: čelenka, kukla, rúško, šatka na krk, potítko, čapica, uzol na vlasy.

www.vasobchod.sk


Kabelky, tašky, ruksaky a doplnky
Dámske, ale aj pánske kabelky, tašky, ruksaky, peňaženky z kože, korku, textilu, či ekokože Veľký výber!

www.vasobchod.sk



Populárne inzeráty




Malý úžitkový elektromobil

Ponuka
Ponúkame malý úžitkový elektromobil nákladný elektromobil - pôvodne golfový vozík v kombinácii so sklopnou korbou a ťažným zariadením. Ľahko ovládateľný, výkonný, obratný a kompaktný automobil na elektrický pohon pre tichý, čistý pohyb a prevoz nákladu. Pracovný vozík na elektrický pohon pracovný elektrovozík pre tichú a lokálnu ekologickú prevádzku nájde využitie na farmách a poľnohospodárskych usadlostiach, pri preprave nákladu v priemyselných areáloch, v ubytovacích zariadeniach ako sú kempy či kúpeľné komplexy, alebo pre prácu na chalupe. Všade tam, kde je kladený dôraz na tichú a čistú prevádzku, obratnosť a výkon. Vďaka výkonnému a efektívnemu elektromotoru na striedavý prúd, nie je žiadny bežný kopec ani ľahký terén prekážkou. Podrobnosti tu: https://www.ecocars.cz/pouzita-vozidla

Výbava:
Sklopná poznikovaná korba - 110x77cm
Ťažné zariadenie ISO 50
LED osvetlenie

Vlastnosti:
Elektromotor AC - 3,3kW
Automatická elektromagnetická brzda
Diferenciál s obmedzenou svornosťou
Max. rýchlosť - 31km/h
Dojazd až 80km na jedno nabitie

Akumulátory (nie sú zahrnuté v cene): Trakčné akumulátory Trojan - dojazd 40km, životnosť 4-5 rokov / alebo / Lítiový akumulátor Evolution - dojazd 80km, životnosť 10-15 rokov (záruka 3 roky)

Cena 6 075,04 euro vrátane DPH
Cena: 6 075.00 €
Kontakt:
Mario Ďuďák
Celé Slovensko
Telefónne číslo: 0910374007
Kontaktovať inzerenta
Malý úžitkový elektromobilMalý úžitkový elektromobilMalý úžitkový elektromobil

Najnovšie inzeráty